Liever Gezond - Colloidaal Zilverzalf 100 Ml

Gepubliceerd okt. 19, 22
6 min read

Colloidaal Zilver En Goud

schaf deze 100 ml zalf aan om in je tas of auto te bewaren. Zo heb je het altijd bij de hand! Er zijn vele toepassingen van colloïdaal zilver zalf 100 ml. Bij de bestelling sturen wij een gebruiksaanwijzing mee, aangezien de wet ons hier verbiedt de specifieke toepassingen te noemen of advies te geven. zilverwater.

Zelfstandig onderzoek van is aan te raden! In het algemeen kunnen wij zeggen dat een colloïdale oplossing energie verhogend en zuiverend werkt op een groot aantal bacteriën en aandoeningen. Bij lichte ongemakken op de huid. Wij horen dat veel mensen het gebruiken als deodorant. Colloidaal Zilver en Goud. Geschikt tegen de bekende irritaties en multi-inzetbaar.

Colloïdaal Zilverwater 15ppm - Bestellen

Wij hebben een paar procent goud toegevoegd om het te completeren. Goud is namelijk een bekende immuunsysteemversterker. Ons colloïdaal zilver is daarnaast transparant, geur- en smaakloos. Meditech Europe is in het bezit van een kwaliteitscertificaat fijnzilver. Gehalte Ag 999,7 ‰. Dit certificaat van zuiverheid is in het bezit bij de Voedsel- en Warenautoriteit.

Colloïdaal zilver is het uitgangspunt voor het maken van deze zalf. Zuiver colloïdaal goud: Goud is een mentale, weerstands- en immuunsysteemversterker. Plantaardige glycerine: gebruikt in huidcrèmes en lotions, trekt het vocht aan en houdt het vast. Bijenwas: bouwstof, Matricaria kamille: Echte kamille: de werking van kamille maakt de plant zeer geschikt om te baden.

Goudwater

Liever Gezond - Colloïdaal Zilverzalf 100 MlGoudwater

Arnica montana Arnica: De Arnica tinctuur helpt uitwendig bij de gevolgen die kunnen worden veroorzaakt door vallen of andere ongemakken. Viola tricola: Tricolor violet. Vitamine A Caroteen: houdt de huid gezond. Vitamine E Tocoferol: een natuurlijke vitamine E, goed voor het herstel van een beschadigde huid. Lavendel: Zuiverend, reinigend en is een massage voor de huid.

Dit glas heeft bijzondere eigenschappen, het heeft namelijk een conserverende werking op de inhoud. Gooi deze flessen ook nooit weg. Je kunt ze goed (her-) gebruiken om water of andere producten in te bewaren, zowel in de badkamer als in de keuken..

Colloïdaal Zilver, Een Natuurlijk Antibioticum

Wij bieden nu ook voor de consument de mogelijkheid, om zelf een colloïdale mix samen te laten stellen. Je kan zelf bepalen hoeveel procent er van elk edelmetaal in de fles gebotteld moet worden. Het eindproduct zal geheel stabiel zijn en een sterkte hebben van 20 ppm. De ad-hoc mix is minimaal 1 jaar te bewaren.

Home / Colloïdaal Zilver en Goud Filters: We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat je onze site op de best mogelijke manier kan beleven. Lees in onze privacyverklaring hoe wij je persoonsgegevens verwerken. De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk (Colloïdaal goud – goudwater).

Meditech Colloidaal Zilver Zalf Met Goud 50ml

De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.

Colloidaal Zilver En GoudColloidaal Zilverwater/hydrosol

Dat is prima Weigeren Bekijk voorkeuren Voorkeuren bewaren Beheer toestemming . Crystal Colloidaal Zilver 250ml kopen.

Liever Gezond Colloidaal Zilverzalf (100 Ml)

Daarnaast staat colloïdaal zilver bekend om zijn antibacteriële en energieverhogende eigenschappen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van zilverwater? Het Meditech Europe team helpt u graag verder! Dankzij onze jarenlange ervaring met colloïdaal zilver kunnen wij u hierover informeren en adviseren. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over een van onze producten? Of wilt u meer weten over de voordelen van zilverwater? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee! Een colloïdale oplossing kan in verschillende producten gebruikt worden.

Het laat de doffe huid weer stralen en heeft een positief effect op de conditie van de huid. Colloïdaal platina is meestal minder bekend dan colloïdaal met zilver of goud, maar dat neemt niet weg dat de werking minstens zo goed is. Bent u benieuwd wat colloïdaal voor u kan betekenen? Het beste inzicht krijgt u als u het zelf gaat gebruiken.

Alles Wat U Moet Weten Over Colloïdaal Zilver

De werking en het effect van onze producten kan van persoon tot persoon verschillen. Het is daarom belangrijk dat u zelf ervaart welke producten wel en welke producten niet voor u werken. Bij Meditech Europe vindt u innovatieve producten voor uw gezondheid, waaronder colloïdale oplossingen. Als u specifiek op zoek bent naar zilverwater, goudwater of colloïdaal platina, dan bent u bij Meditech Europe aan het juiste adres! Onze hoogwaardige producten voldoen aan de HACCP regelgeving en zijn 100% puur en natuurlijk.

Nano Mineralen En CovidMeditech Colloidaal Zilver Zalf Met Goud 50ml

Op zoek naar producten van zilver? Dan ben je op Esy aan het juiste adres. Wij hebben alle 19 producten van zilver op onze website staan en zie je direct waar uw product het goedkoopst is. Filter onze Zilver winkel middels het filter aan de linker kant van uw scherm of onder de 'filter' knop op uw mobiel / tablet (Colloïdaal zilver voor hond, kat, cavia en overige huisdieren).

Colloïdaal Zilver - Natuursupplementen

Becker, alle drie Amerikanen. Wat is colloïdaal zilver nu eigenlijk? Het is een middel dat wordt verkregen door een elektrische stroom te leiden door een bak met gedestilleerd water met daarin staven zilver. Er ontstaat zo een colloïdale oplossing van zilver in water - nano goud. Deze oplossing wordt vervolgens verdund. De hoeveelheid CZ in de oplossing varieert per product: een homeopathisch verdunde oplossing is bijvoorbeeld 6 delen zilver op 1 miljoen delen water.

De prijzen voor een dergelijk toestel variëren van € 22 tot € 193. CZ kan worden ingenomen, op de huid gesmeerd of via een spray worden toegediend. Het wordt stapsgewijs via het bloed in het lichaam opgenomen. Het is smaak- en reukloos en sommige sites reppen bovendien van kleurloosheid. Zilver, zo zeggen de sites, staat al eeuwen bekend als doder van ziekteverwekkers en remmer van ontstekingen - Colloidaal producten - Gezondheid.

Liever Gezond - Colloïdaal Zilverzalf 100 Ml

Opvallend is dat de CZ-maffia als door een adder gebeten reageert. Sommigen voeren aan dat met de homeopathisch verdunde kwaliteit colloïdaal zilver er geen gevaar is. Tal van andere media brengen hetzelfde bericht. Op dezelfde dag interviewde RTL4 Rob Koene over dit en enkele andere onzinmiddelen (onder andere ‘een bekertje overgeschoten moedermelk’).

Colloïdale Mineralen zijn Zeer klein, zelfs kleiner dan plantaardige mineralen en worden dus zeer goed opgenomen door het menselijk lichaam. Er is veel minder metaal nodig voor een krachtig effect! Uit onderzoek blijkt dat minstens 10 keer minder dan de gebruikelijke hoeveelheid kan worden ingenomen. De kleine deeltjes kunnen ook gemakkelijk de bloed-hersenbarrière passeren, waar de mineralen hun belangrijke functies voor de hersenen kunnen vervullen.

Colloidaal Zilver En GoudHet zetapotentieel wordt gemeten in millivolt. De meest recente technologie garandeert een zetapotentieel van +/- 60 millivolt. Dit zorgt voor een veilig colloïdaal mineraal met de hoogst mogelijke werkzaamheid. De elektrische lading bevat op zichzelf ook helende eigenschappen. Het maximaliseren van het zetapotentieel betekent tevens een langere houdbaarheid - Alles wat u moet weten over colloïdaal zilver. Het woord “colloïdaal” verwijst naar iets dat een zeer kleine deeltjesgrootte heeft en zich in een vloeibaar medium bevindt (zoals water), zonder dat de deeltjes zinken naar de bodem of aan de oppervlakte drijven.

Meer van Gezondheid rivm

Navigation

Home

Latest Posts

Fysiotherapie

Published Mar 28, 23
6 min read

Fruitmand Op Kantoor

Published Mar 25, 23
10 min read