Colloidaal Zilver Kopen? Beste Kwaliteit

Gepubliceerd nov. 26, 22
6 min read

Nano Zilverwater

Colloïdale mineralen zijn dan ook hét antwoord voor mensen met spijsverteringsproblemen, waarbij de absorptie van vitaminen en mineralen sterk verstoord is. Colloidaal Zilverwater 100ML - Online. Het is aangetoond dat mineralen afkomstig van stenen en kleisoorten slechts voor 20 tot 40% opgenomen worden. Mineralen worden dikwijls aan (amino) zuren gebonden, om de opname te verbeteren. Colloïdaal Zilver en Goud.

Colloïdale mineralen worden volledig opgenomen. Als de vloeistof enige tijd in de mond gehouden wordt, alvorens door te slikken, dan komt het mineraal direct in het lichaam en wordt gelijk benut.

Colloïdaal zilver voor de hond kent vele toepassingsgebieden. Vanwege de vele positieve ervaringen, maar ook minder goede geluiden, willen wij colloïdaal zilver voor de hond eens nader toelichten - Colloïdaal zilver Neusspray. Wat is het nou eigenlijk, waarvoor kan het worden gebruikt en waar dien je als baasje op te letten? Lees snel verder en ontdek er alles over.

Colloïdaal Zilver Kopen? Beste Kwaliteit

Men geleidt elektrische door stroom een bak met gedistilleerd water met daarin zilver. Hierdoor ontstaan er hele kleine zilverdeeltjes in het water. Doordat het zilver is opgesplitst in zeer kleine colloïden (nano deeltjes) is de zuiverende werking van het zilver nog effectiever. Het is al lange tijd bekend dat zilver een zuiverende werking heeft.

Het is een 100% natuurlijk product dat over de hele wereld zowel inwendig als uitwendig wordt gebruikt. Maar vanwege wetgeving mogen aanbieders van dit nano zilver dit niet meer voor inwendig gebruik aanbieden binnen Europa. Colloïdaal zilver en goud. Door de antibacteriële en antivirale werking kan nano zilver goed worden ingezet bij bacteriële en virale infecties maar het is ook effectief in de strijd tegen schimmels en parasieten.

Soms is het niet anders en is een behandeling met antibiotica nodig, dat voorop gesteld. Maar als het anders kan, is het – mede door de mogelijke bijwerkingen van antibiotica – een goed idee om naar alternatieven te kijken. Eigenlijk kun je zilverwater voor de hond zien als een natuurlijk antibiotica.

Colloïdaal Zilver, Een Natuurlijk Antibioticum

Colloïdaal zilver kan bij de hond ook worden ingezet als detoxmiddel. Ook kan het bijdragen aan een goede stoelgang. Zoals altijd geven wij ook hier het advies om bij twijfel altijd even met je dierenarts te overleggen. Gratis verzending vanaf €50 Gemakkelijk achteraf betalen Voor 15. 00 besteld - morgen in huis Zoals we al zeiden zijn de toepassingen van zilverwater enorm divers.

Colloidaal Zilver En GoudZilverspray - 15ml (Colloïdale) Nano Mineralen

Belangrijk is wel, dat je een hoogwaardig product gebruikt. Als je ervoor kiest om colloïdaal zilver te gebruiken voor je hond is het van belang dat je colloïdaal zilver van goede kwaliteit neemt. Er is ontzettend veel te krijgen en we snappen het als je door de bomen het bos niet meer ziet.

Er zijn een aantal dingen waar je op zou moeten letten. Er wordt helaas veel zilverwater verkocht als zodanig, terwijl het dat helemaal niet is. Echt zilverwater herken je aan de gele kleur. Dit komt omdat de zilveratomen licht weerkaatsen. Colloïdaal zilver met een concentratie van 20 ppm doet qua kleur denken aan een citronella-kaars.

Crystal Colloidaal Goud (200ml)

Vanaf een concentratie van 4 ppm zal het water ietwat geel kleuren. Voor de optimale werking echter, adviseren wij een concentratie van 20 ppm. Als je helemaal geen kleur ziet en het goedje oogt als water is het waarschijnlijk ionisch zilver (al dan wel niet met een verwaarloosbaar gehalte colloïdaal zilver).

In tegenstelling tot ionisch zilver, is echt colloïdaal zilver vele malen stabieler. Ook zijn er dan simpelweg geen nanodeeltjes zilver in het water waardoor het dus niet dezelfde eigenschappen heeft. Ionisch zilverwater is geen slecht middel, het is simpelweg geen Colloidaal zilver terwijl het vaak wel onder die naam verkocht wordt.

Dit is namelijk een puur en eerlijk product en bevat alleen water en zilveratomen, geen andere toevoegingen of stabilisatoren. De dosering van colloïdaal zilver voor je hond hangt een beetje af van het ras en de kwaal - Zilverspray - 15ml (Colloïdale) Nano mineralen. Het gewicht van het diertje speelt hierbij ook een rol. Vanwege de wetgeving in Europa zullen wij geen uitspraken doen over doseringen voor inwendig gebruik maar een snelle Google search biedt ruimschoots informatie.

Colloïdaal Goud: Alle Kennis Op Een Rijtje Gezet

Toepassing gebeurt doorgaans door de op beoogde plek meermaals per dag te druppelen of de plek in te spuiten. Soms kun je wattenstaafjes of schijfjes gebruiken om een bepaalde plek te reinigen. Net als ieder mens, reageert ook iedere hond anders op de werking van colloïdaal zilver. Houd altijd het gedrag van je harige vriend maar ook de (positieve) ontwikkeling van de kwaal goed in de gaten.

Je hoeft colloïdaal zilverwater niet te schudden voor gebruik. Bewaar je colloïdaal zilverwater buiten de koelkast en op afstand van stralingsbronnen zoals licht of bijvoorbeeld een straal-antenne. De ioniserende straling kan de kwaliteit van het zilverwater beïnvloeden. Er zijn enorm veel wetenschappelijke studies naar colloïdaal zilver gedaan. Positieve eigenschappen bij infecties en aandoeningen zijn dan ook wetenschappelijk bewezen.

Hier kun je dan ook vrij veel vinden over de werking van het nano zilver. Colloïdaal zilver is een diergeneeskundig verzorgingsproduct. Door de vele toepassingsgebieden is het erg handig om in huis te hebben. Mocht je vragen hebben over zilverwater neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan je graag te woord.

Goudwater

Een volgens unieke methode geproduceerd mineraalwater, bestaande uit gezuiverd water met 15mg/l (15ppm) ultra kleine deeltjes puur zilver. Wanneer zilverdeeltjes enkele nanometers klein zijn (1 nanometer is een miljoenste deel van een millimeter), is het effect bijzonder krachtig. De zilverdeeltjes worden snel en volledig opgenomen door de huid en de slijmvliezen.

Omschrijving Catalyons Copper-Gold-Silver is een , waardoor toevoeging van additieven wordt vermeden. De katalysatoren zijn geïoniseerde sporenelementen die worden verkregen door elektrokatalytische oplossing van metalen in ultragezuiverd en geactiveerd water. Het verbetert de algemene weerstand van het organisme dankzij zijn Het Catalyons Laboratory is een familiebedrijf dat Al meer dan 50 jaar ontwikkelt het zijn katalysatoren om het lichaam te voorzien van alle sporenelementen die nodig zijn voor zijn evenwicht.

Het wordt aanbevolen om 1 dop 1 tot 3 keer per dag te gebruiken. Keel: door te gorgelen. Huid: aanbrengen met kompressen. Het wordt aanbevolen om de gelijktijdige inname van voedingssupplementen te vermijden. Vermijd het gebruik van andere sporenelementen zoals zwavel of selenium. Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere of zogende vrouwen.

Colloidaal Zilver Zalf Met Goud - 50ml

Dagelijkse inname brengt echter een risico op argyrisme (blauwgrijze verkleuring van de huid en slijmvliezen) met zich mee. Het Amerikaanse Environmental Protection Agency geeft aan dat er geen risico is onder de 5 microgram per dag per kg, wat overeenkomt met 0,3 mg voor een persoon van 60 kg. Bewaar in een koele, droge plaats.

ZilverwaterColloïdaal Goudwater 50 Ppm - Pijnstiller,spieren, Gewrichten

Colloïdaal zilver (CZ), ook wel zilverwater genoemd, is een colloïde van zilverdeeltjes in water. Het heeft enige antimicrobiële eigenschappen buiten het lichaam en wordt soms als voedingsupplement gebruikt. Bovendien wordt zilver toegepast in koelkasten, om schimmel tegen te gaan. Van colloïdaal zilver is bekend dat het diverse micro-organismen doodt en dat het drinkwater zuivert.Colloïdaal zilver werd lange tijd (met als bijnaam helend water) aanbevolen als doder van ziekteverwekkers en remmer van ontstekingen. Meditech Colloidaal zilver zalf met goud 50 ml kopen?. Vóór de ontdekking van penicilline werd het volop als antibioticum voorgeschreven tegen infecties, zoals syfilis. Voor 1938 was colloïdaal zilver dan ook aangemeld als geneesmiddel in de Verenigde Staten. Sinds 1975 heeft het geen status van geneesmiddel meer.

Navigation

Home

Latest Posts

Fysiotherapie

Published Mar 28, 23
6 min read

Fruitmand Op Kantoor

Published Mar 25, 23
10 min read