Colloidaal Zilver - Blij Met Zilverwater In Je Ehbo Kit

Gepubliceerd jan. 01, 22
6 min read

Colloïdaal Zilver - Blij Met Zilverwater In Je Ehbo Kit

Veel aandoeningen in de diergeneeskunde tgv bacterien, schimmels en virussen reageren gunstig op zilver - Mix van colloidaal zilver.

Zilver wordt al eeuwenlang door de mensheid gewaardeerd, en dat is niet alleen omdat je er mooie sieraden mee kunt maken. Het edele metaal beschikt namelijk ook over bijzondere eigenschappen die onze gezondheid op diverse vlakken ondersteunen. In deze blog lees je alles over de voordelen en toepassingen van colloïdaal zilver.

Wat veel mensen echter niet weten is dat zilver ook over veel gezondheid bevorderende eigenschappen beschikt. Onze verre voorvaderen ontdekten al dat zilver bepaalde voedingsmiddelen zoals water, melk en azijn langer houdbaar kon maken, daarom gebruikte men zilveren opbergdozen en -flessen om eten en drinken langer te kunnen bewaren en at men vroeger van zilveren borden en bestek omdat deze de groei van schadelijke bacteriën tegen gingen.

Silver 500 Ppm - Colloidaal Zilver - Health Products

Deze producten werden wijdverbreid voorgeschreven door ziekenhuizen en doktoren, en stonden erom bekend dat ze niet alleen erg veilig waren indien ze op de juiste manier werden toegepast, maar ook zeer effectief. Zilver raakte echter uit de gratie toen synthetische medicijnen en antibiotica haar intrede deden. Resistente stammen van ziekteverwekkers waren toen nog nauwelijks bekend, en daarom gaf men de voorkeur aan nieuwe geavanceerde behandelmethoden.

Pas in de jaren zeventig kreeg zilver opnieuw de aandacht, dankzij het onderzoek dat werd uitgevoerd door Dr. Carl Moyer, destijds hoofd van de chirurgieafdeling van de Universiteit van Washington - Wat colloïdaal zilver voor je gezondheid kan betekenen. Samen met Dr. Margraf, hoofd biochemie van zijn afdeling, waren zij op zoek naar ontsmettende middelen die veilig waren voor brandwondenslachtoffers.

Bovendien heeft colloïdaal zilver een immuun versterkende en helende werking. Dankzij de krachtige schimmeldodende, antibacteriële en immuunsysteem versterkende eigenschappen is colloïdaal zilver bij uitstek geschikt voor: Het in balans brengen van je darmflora Als je een disbalans in de darmflora hebt en daardoor last van candida of een lekkende darm zou je heel veel baat kunnen hebben bij gebruik van colloïdaal zilver.

Hoe Herken Je Echt Colloïdaal Zilver?

De pathogenen sterven vervolgens af en worden opgeruimd door het lichaam. Colloïdaal zilver heeft hierbij dus een dubbele werking, want het ondersteunt niet alleen het reinigen van de darmen en laat de “goede bacteriën” onaangeroerd, het zorgt er tegelijkertijd voor dat het immuunsysteem minder belast wordt. Nadat je colloïdaal zilver hebt gebruikt om je darmen te reinigen kun je vervolgens probiotica gaan nemen, die dankzij het gebruik van colloïdaal zilver sneller zullen aanslaan en een langduriger effect hebben.

Colloïdaal zilver beschikt namelijk over krachtige antibacteriële en antivirale eigenschappen die ervoor zorgen dat je gebitsklachten snel verdwijnen. Er zijn verhalen bekend van mensen die geen kiezen meer hoefden te laten trekken of een wortelkanaalbehandeling konden annuleren nadat zij 2 weken hun mond met colloïdaal zilver hadden gespoeld, dus dat is al een reden om in ieder geval te kijken of dit bij jou werkt als je last hebt van je gebit! Je immuunsysteem versterken Colloïdaal zilver wordt dankzij de antibacteriële eigenschappen vaak beschouwd als een natuurlijk antibioticum, met als voordeel dat je lichaam er niet resistent voor kan worden en dat het ook helpt bij virale infecties, iets wat bij antibiotica niet het geval is.

Geneeskrachtige Werking Van Zilver Is IndrukwekkendColloïdaal Zilver - Natuursupplementen

Bovendien is zilver in staat bacteriën te doden die resistent zijn voor alle bekende antibiotica (o. a. Warriner et al., 2005) en de werking van antibiotica te versterken (Shahverdi et al., 2007). Door regelmatig colloïdaal zilver te gebruiken kun je het risico op allerlei bacteriële en virale infecties als oogontsteking, oorontsteking, keelontsteking, blaasontsteking, vaginale infecties, huidinfecties, herpes, ziekte van lyme, schimmelinfecties, griep en verkoudheid dus verkleinen, en daarnaast kan colloïdaal zilver ondersteuning bieden bij de genezing van deze infecties Wel moet gemeld worden dat de werking van colloïdaal zilver nooit is aangetoond in klinische studies (onderzoeken waarbij mensen als proefpersoon werden gebruikt).

Colloidaal Zilver

 • Wat is de beste colloidaal zilver?
 • Hoeveel colloidaal zilver per dag?
 • Wat is colloïdaal goud?
 • Kan je goud drinken?
 • 10 natuurlijke substanties met sterke antibacteriële eigenschappen. Hoeveel zouden we nog ontdekken als de medische industrie evenveel middelen besteedt aan natuurlijke geneesmiddelen als het doet aan ‘chemische’ geneesmiddelen? Momenteel bevindt de medische industrie zich in een enorme verschuiving. Steeds meer mensen komen erachter dat moderne geneesmiddelen en de farmaceutische industrie meer zijn gaan geven om winst dan om de mensen die ze zouden verzorgen.

  Het is dus niet heel verrassend dat deze bedrijven pillen maken met negatieve bijwerkingen, want dan kunnen ze ons ziek houden. Arnold Seymour Relman, Harvard professor in de geneeskunde en voormalig hoofdredacteur van het wetenschappelijke New England Medical Journal, meldde het volgende:“Het medische beroep wordt opgekocht door de farmaceutische industrie, niet alleen wat betreft het gebruik van medicatie, maar ook wat betreft het onderwijzen en het onderzoek.

  Ik vind het beschamend.”Farmaceutische bedrijven spelen dus een aanzienlijke rol in hoe dokters worden opgeleid, daarom kan het belangrijk zijn om sceptisch te blijven en je eigen onderzoek naar gezondheid te doen. We weten dat steeds meer bacteriën niet meer goed reageren op antibiotica. Dit komt doordat er in de wereld veel te vaak antibiotica gebruikt worden als het eigenlijk niet nodig is. Colloïdaal zilver en goud.

  Hoe Gezond Is Colloïdaal Zilverwater?

  Ionisch Colloïdaal Zilver 500mlVerschil Tussen Ionisch En Colloïdaal Zilver

  Dit is geen zeldzame trend voor dokters, omdat er veel worden gecompenseerd of beloond door medicatie te gebruiken om hun patiënten te behandelen. Daarnaast overdrijven farmaceutische bedrijven vaak wat de voordelen van hun medicijn zijn, terwijl ze de risico’s onderbelichten, dus veel mensen denken geen twee keer na voordat ze innemen wat ze voorgeschreven krijgen.

  Er zijn dus niet alleen aanzienlijke risico’s verbonden aan het innemen van farmaceutische geneesmiddelen zoals antibiotica, maar ze hebben ook een ‘pleistereffect’: ze pakken alleen het directe probleem aan in plaats van de onderliggende oorzaak. Als je immuunsysteem niet hard genoeg kan vechten om je lichaam te beschermen, kun je niet gewoon een chemische pil innemen en verwachten dat je volledig herstelt; je moet je lichaam weer opbouwen.

  Oregano is zoveel meer dan een standaard kruid uit de Italiaanse keuken. Oregano-olie helpt bij de spijsvertering en bij afvallen, en de olie in oregano, Carvacrol, is een natuurlijke anti-bacteriologische stof die bacteriën te lijf gaat die infecties veroorzaken en zelfs candida-groei tegengaat. Dit zou wel eens het eerste supplement moeten zijn waar je naar reikt als je verkouden wordt of een griep krijgt.

  Colloïdaal Zilverwater - Ondersteunend Bij Ontsteking En Irritatie

  Zorg dus eerst dat je het voldoende verdunt in water of draagolie en neem alleen de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid in! Je bestelt het Azijn van appelcider heeft anti-bacteriologische, schimmelwerende en desinfecterende eigenschappen die je lichaam op natuurlijke wijze alkalisch maken. Dat kan in sommige gevallen helpen kanker te voorkomen of te bestrijden.

  Je kunt het ook gebruiken om plaatselijk te steriliseren of desinfecteren. En het is een heerlijke toevoeging voor salades en andere recepten! Honing is een andere uitstekende natuurlijke bron van ‘antibiotica’, omdat het enzym dat in honing zit waterstofperoxide afgeeft. Dat maakt het perfect voor het behandelen van wonden en het voorkomen van een infectie.

  Let hierbij wel op dat het van belang is dat je rauwe, niet-gepasteuriseerde en het liefst organische honing gebruikt, omdat gewone commerciële honing zeer bewerkt is en daarmee veel gezondheidsvoordelen is kwijtgeraakt. Honing kan ook helpen bij klachten met de spijsvertering, verkoudheid en een zere keel - Naturapharma Colloidaal Zilver Drupp Nph. Je hebt misschien al eens gehoord dat knoflook uitstekend werkt tegen een verkoudheid en dat is helemaal waar! De krachtige smaak geeft perfect zijn helende eigenschappen.

  Navigation

  Home

  Latest Posts

  Fysiotherapie

  Published Mar 28, 23
  6 min read

  Fruitmand Op Kantoor

  Published Mar 25, 23
  10 min read